Tweedemonitor / Kamervraag / De gevolgen van de nieuwe coronamaatregelen voor rijschoolhouders en rij-instructeurs.De gevolgen van de nieuwe coronamaatregelen voor rijschoolhouders en rij-instructeurs.

Keywords:
Zaaknummer: 2020Z05585

Vragen van het lid Laçin (SP) aan de Minister van Infrastructuur en Waterstaat over de gevolgen van de nieuwe coronamaatregelen voor rijschoolhouders en rij-instructeurs (ingezonden 25 maart 2020).

Vraag 1

Wat is uw reactie op het bericht dat 80% van de rijscholen hun deuren sluit vanwege het coronavirus?1

Vraag 2

Wat vindt u van de uitslag dat slechts een derde van de branche denkt deze crisis te kunnen overleven, en wat kunt u daaraan doen?

Vraag 3

Kunt u ondubbelzinnig aangeven of rijlessen wel of niet door mogen gaan? Kunt u daarbij tevens rekening houden met de verschillende soorten rijlessen, zoals auto, motor of brommer?

Vraag 4

Kunt u, gelet op de onduidelijkheid voor de sector, deze vragen per ommegaande, maar uiterlijk 31 maart 2020, beantwoorden?


X Noot
1

RijschoolPro, 23 maart 2020, «80 procent rijscholen sluit deuren vanwege coronavirus» (https://www.rijschoolpro.nl/rijschool/2020/03/23/80-procent-van-de-rijscholen-tijdelijk-gestopt-met-lessen-vanwege-coronavirus/?gdpr=accept)


Gerelateerd

De gevolgen van de nieuwe coronamaatregelen voor rijschoolhouders en rij-instructeurs.

Het voornemen van de Staatssecretaris tot ondertekenen namens de Nederlandse regering van het Global Compact for Migration (“Marrakesh Immigratiepact”)

Het bericht dat oud-minister Opstelten het ‘minder Marokkanen-proces’ zou hebben beïnvloed

COVID-19 patiënten aan boord van vluchten uit coronabrandhaard New York.

Antwoord op vragen van het lid Van Eijs over de uitzending van Tegenlicht omtrent Ruimtepuinruimer

Het bericht ‘Cartoonist Ruben L. Oppenheimer: “Ik radicaal? Ik hecht aan mijn vrijheid” en het bericht ‘Cartoonisten: “We zijn kanonnenvoer op de eerste rij”

De arresten van het Hof van Justitie

De Fraude Signalering Voorziening (FSV)

© 2017-2020 Tweedemonitor

Contact: Info [at] tweedemonitor.nl